| O Meni!.... | |
|
|
Author | Message |
---|
!~RoCk_PrinCeSs~! Admin
Posts : 197 Join date : 2008-03-05 Age : 29 Location : Nedodjija BB
| Subject: O Meni!.... Sat Mar 08, 2008 12:52 am | |
| Kakvi ste vi? Sta vas karaktersie?? Evo pogledajte kako ja pisem, pa cete videti... Znaci Ja sam jedna uzasna osoba. Mrzim sve i svakoga. Ali bukvalno. Mrzim. Prezirem. Ljude... Mrzim i prezirem ljude i njihovu srecu. Zavidna. Znaci, ne znate koji sam ja pesmimista...ccc...niko se takav nije rodio xDDD. Ali, ono sto je najgore je, da ja volim da mrzim! Ako kapirate na sta ciljam...? Meni je prezir divno osecanje Ja vam kazem, uzasna osoba. Dalje. Totalno hladna. U vecim slucajevima izuzetno sarkasticna. (sarkazam.... ) Znaci mrzim fencere, mrzim ljude. Volim kad sam usamljena i tuzna. To su lepa osecanja. Po meni xDDD! Ja stvaaarno volim kad sam neraspolozena i nadrkana... i onda se posle naglo oraspolozim. I hate that! Znaci...takva sam ja osoba otprilike.... To su izuzetno lose osobine, i zbog njih cu da gorim u paklu. I hope Anyway, moze se reci da sam duhovita, zajebavam se i to... nisam druzeljubiva(I hate ppl -.-), a zato i imam samo 3 drugarice. Moze se rci da sam pametna, ali za skolu. Nisam nesto smotana i to, znaci potpuno cold. Samo chillujem.... Posle ovoga cete me zamrzeti, ali oke je! I ja mrzim vas xDDDD (joke) | |
|
| |
naty* Admin
Posts : 145 Join date : 2008-03-05 Age : 28 Location : Tu i tamo...:D
| |
| |
!~RoCk_PrinCeSs~! Admin
| Subject: Re: O Meni!.... Sun Mar 09, 2008 9:32 pm | |
| Ne, ne kazi, moras!!! Vidis, ja sam bila hrabra, i rekla sam xDDD Sad ti i ostali!!! | |
|
| |
~~~Tokio_Hotel_Girl~~~
| Subject: Re: O Meni!.... Tue Mar 11, 2008 1:01 am | |
| E pa wako...... ...............................Losha osoba na prwi pogled...to kazu.....al kad me upoznaju,sjbu se.... .........mrzim fensere,i tako te razmazene osobe,uf,dodje mi da iz pojedem...... .......inache,imam wishe drugowa nego drugarica,jer su one ljubomorne,isfolirane,ma...uzash.... ....Nekima samo shipka fali pa da .......heh............ I tak,nisam losha...waljda.... | |
|
| |
naty* Admin
| Subject: Re: O Meni!.... Thu Mar 13, 2008 4:24 pm | |
| Oke Selena,Ja sam weliki manipulator,hirowita,nekad uobrazhena,wolim da imitiram drolje,fuxe,sponzorushe,itako te nakaze... | |
|
| |
!~RoCk_PrinCeSs~! Admin
| Subject: Re: O Meni!.... Fri Mar 21, 2008 6:15 pm | |
| ...-.- Trebalo je samo to da kazes... What's the big deal??? U redu je, jer je nazalost tacno -.- | |
|
| |
naty* Admin
| Subject: Re: O Meni!.... Fri Mar 21, 2008 6:44 pm | |
| | |
|
| |
Rockerka_U_Dusi
| Subject: Re: O Meni!.... Fri Mar 28, 2008 5:51 pm | |
| exexexexxe ja sam isto bad osoba.......volim da pomazem ali zbog toga uvek nastradam...volim da zezam svih redom mrzim onih koji se kurce, prave da su neko i nesto i mrzim fensere i narodnjake(zato sto ne znaju sta uopste slusaju)!!!!! ne zanima me sta ko drugi misli o mene....i think thats all......i think | |
|
| |
!~RoCk_PrinCeSs~! Admin
| |
| |
Rockerka_U_Dusi
| Subject: Re: O Meni!.... Sat Mar 29, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
!~RoCk_PrinCeSs~! Admin